Bliv Profil Partner

Vil du i kontakt med en målgruppe der aldrig går af mode? Bliv Profil Partner og mød den kommende brud der søger en stylist eller frisør i netop dit område. Wedding Hair har gjort det til sit mål at være bindeled mellem den lokale stylist og den kommende brud. Vores mission er ganske enkel; vil vil hjælpe to parter med at finde hinanden så de sammen kan skabe et fastastik resultat til den uforglemmelige bryllupsdag. 

Som Profil Partner vil du blive eksponeret på flere platforme:

- Som Profil Partner er du synlig på Wedding Hair portalen og vi skber et match når en kommende brud i netop dit område søger en bryllupsfrisør. 

- Vi laver promovering af din salon på Wedding Hair´s Facebookside der pt. følges af mere en 1900 personer. Nye Profil Partnere offentliggøres altid via ”Breaking News” kampagne på Facebook. 

- Når du laver konkurrencer på din Facebookside vil de blive delt på Wedding Hair´s Facebooksiden med opfodring om at deltage. Hvis du altså ønsker det og husker at informere os.

- Fotos og video upload fra din Facebookside og Instagram profil som omhandler opsætninger til bryllup eller fest vil blive delt på Wedding Hair´s Facebookside og på selve Wedding Hair portalen som inspiration til andre.

Wedding Hair er en ny serviceplatform der udelukkende har fokus på at eksponerer de frisører og stylister der både elsker og mestre disiplinen at lave brudeopsætninger.

I første halvår af 2017 eksponerer vi 300 udvalgte saloner som løbende vil blive kontaktet med tilbud om at fortsætte som betalende Profil Partner fra 1. juli 2017. Mangler vi din salon på listen og vil du gratis eksporneres i første halvår af 2017, så kontakt os pr. mail så vi kan opretter vi dig og din salon.

Saloner der pt. er synlige og som ikke ønsker eksponering eller partnerskab kan blive fjernet ved at kontakte os direkte. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder som Profil Partner på telefon 40 21 21 08 eller via mail salg@weddinghair.dkMorten Klitvad
Partner Salg

Telefon: 40 21 21 08
Email: salg@weddinghair.dk