Om Wedding Hair

Wedding Hair er Danmarks nye ”match maker” portal med speciale i at matche den kommende brud og den professionelle stylist i samme lokalområde.

Sabrina Broby Dahl, der til dagligt er frisør i Nordsjælland, har igennem flere år oplevet hvor frustrerende det kan være for den kommende brud hvis den faste frisør ikke tilbyder at lave brudeopsætning. Det er der nemlig rigtig mange frisører som ikke gør. Sabrina har derfor startet Wedding Hair med et klart defineret formål;

”Det skal være meget nemmere for den kommende brud at finde en kompetent og professionel stylist der både elsker og mestrer disciplinen at lave brudeopsætninger. Wedding Hair skal være frisørbranchens svar på sider som hotels.com og justeat, bare med fokus på at matche bruden med stylisten i samme område”.

Wedding Hair gik i luften 1. januar 2017 og er gradvist under opbygning. Det er målet at ”match maker” portalen er fuldt funktionsdygtigt så der kan skabes link i alle landsdele inden 1. april 2017. På forsiden kommer der desuden en søgefunktion så du via indtastning af postnummer kan finde en stilyst tættest på dig. Wedding Hair er desuden aktiv på Facebook og Instagram, vi opfordre derfor til også at søge inspiration her.

Vi håber at du finder lige den frisør du søger til den store dag, og i øvrigt, tillykke med forlovelsen.

Med venlig hilsen
Wedding HairSabrina Broby Dahl
Stylist & Website Owner

Telefon: 40 21 21 08
Email: owner@weddinghair.dk